cafèdelteatre

FEBRER18


Presentació literària / ELS FETS DE L’1 D’OCTUBRE


DIJOUS 1 de febrer de 2018 | 19.00 h | Gratuït


Textos: Josep-Lluís Carod-Rovira | Jaume Barrull Castellví | Anna Gabriel | Gemma Garcia | Jordi Graupera | Maria Vila
Imatges: Edu Bayer | Santi Iglesias | Toni Prim | Tjerk van der Meulen
Presentació a càrrec de Jaume Barrull, Mireia Boya i Santi Iglesias.

PAGÈS EDITORS

POETRY SLAM


DIJOUS 1 de febrer de 2018 | 20.30 h | Gratuït


Recitals de poesia oral contemporània. Poetry Slam és una plataforma de creació artística que posa al centre la paraula i escena. El públic decideix quines són les millors combinacions de substantius, verbs i emocions.

www.facebook.com/poetryslamlleida
Carregant el reproductor...

LA SOUL MACHINE / Una nota a la nevera


DIVENDRES 2 de febrer de 2018 | 22.30 h | Preu: 13 € / Anticipada: 10 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h. | Comprar entrada online


La Soul Machine presenta el seu nou disc Una nota a la nevera (RGB Suports 2017) es presenta com un pas decidit cap a la maduresa del grup com a banda de soul i funk amb temes propis escrits en català. En aquest nou capítol de la seva llarga trajectòria musical, els del Priorat aposten per una sonoritat i unes lletres plenes de vitalitat i optimisme. Segons el grup, "cadascú madura a la seva manera però els que segueixen el camí del soul, no tenen més remei que madurar insistint encara més en difondre l’alegria i la força de la seva música sempre que sigui possible”.

Amb 'Una nota a la nevera' el grup vol insistir a no deixar que s'oblidin els projectes, els canvis que volem fer així com seguir lluitant pels somnis que perseguim. Amb aquesta nova entrega formada per 10 cançons, La Soul Machine també apel•la a les coses petites. “És important que no s’oblidi un projecte, un canvi a la nostra vida. Ho anotem i cap a la nevera. I si a la nevera no hi caben més notes, les posem notes al rentaplats... Que la mida de la nevera no ens ha de condicionar els horitzons", conclou el grup.

La Soul Machine va publicar el 2015 ‘Terra Negra’ a través del mateix segell i el 2016 van ser la cançó de l’estiu de Tv3. Manu Ruiz, veu. Francesc Brull, baix i veus. Toni Just, guitarra. Pau Terol, piano. Carlos Brull, bateria. Jordi Barceló, trombó Raül Vinyes, saxo tenor. Cisco Barceló, saxo baríton. Josué Garcia, trompeta.

www.lasoulmachine.com/

GUERSSEN
Carregant el reproductor...

Presentació MUD'18 / ARLO


DISSABTE 3 de febrer de 2018 | 22.30 h | Preu: 10 € / Anticipada: 15 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Música fuera de tiempo és el nou treball discogràfic d'Arlo, un disc conceptual, però també un disc de cançons, en el qual la banda creix en sons i matisos, en harmonies i textures. Fidel a la formació amb dues bateries contundents, baix poderós i guitarres afilades, rock and roll d'escola i arrel americana però obert al folk-rock contemporani, la incorporació de nous instruments com el Hammond o el Lap Steel aporta nous sons i colors al personal estil de la banda.

Música fuera de tiempo resumeix a la perfecció el concepte i les cançons. Els músics experimenten i arrisquen sense concessions, música intemporal i atemporal, temps fora de temps, on els textos també tenen gran importància amb lletres més introspectives i emocionals, en què habiten outsiders, beatniks, inconformistes, fantasmes i licantrops rebels, en un clar referent als seus poetes més admirats i llegits.

Arlo és el nom del músic i fill de Woody Guthrie, i és per aquest sextet un tret d'identitat molt lligat a les bandes i els músics que més els han influenciat: Neil Young, Dylan, Stones, Tom Petty, Wilco, Ben Harper... Tom Petty, ara que ens ha deixat, ara més que mai Tom Petty ...

Arlo el componen 6 músics de Lleida, amb la incorporació d'un nou membre al Hammond, sintes, lap steel i guitarres, tots ells amb diferents trajectòries en bandes com Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes, i que compten amb diversos discos al mercat. A més, han col•laborat en diversos enregistraments i concerts amb altres bandes, fent també moltes produccions en el seu propi estudi, Crazy House.

musiquesdisperses.com | www.arlo.cat

GUERSSEN
Carregant el reproductor...

BIGOTT / Candy Valley


DIUMENGE 4 de febrer de 2018 | 20.30 h | Preu: 15 € / Anticipada: 12 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h. | Comprar entrada online


Candy Valley és el nou disc de Bigott. El seu 9è àlbum arriba des de l'altre costat de l'Atlàntic produït per David Boja (Part-time) i gravat a l'estudi "G" de Los Angeles al costat de Izak Arida (theMemories).

Bigott ha comptat amb el productor americà David Boja per donar forma al seu nou àlbum, un luxe d'aventura sonora que té com a resultat aquesta fresquíssima col·lecció de cançons. Tot el disc està impregnat d'una energia vibrant, cançons curtes, directes i melodies meravellosament enganxoses. Candy Valley és punk, ball, alegria i diversió. Composicions genials que arriben de manera immediata i precisa. Un disc que reivindica la frescor de la realitat i la seva energia. Lo-Fi de primera classe.

Originalitat i qualitat són una constant al llarg de tota la seva discografia; es tracta d'un personatge difícil de classificar, tant en la seva música com (encara més) en la seva persona. Poc amic dels convencionalismes i apassionat. Els seus directes són experiències úniques, una exaltació del gaudi de fer el que a un li fa gaudir, energia contagiosa entre Bigott i el públic.

Acompanyat per la seva excepcional banda, Cristian Barros (teclats i guitarra), Clara Carnicer (cors i baix) i Juan Gràcia (bateria), el conjunt demostra gran professionalitat musical al servei de l'espectacle espontani i màgic que Bigott crea sobre l'escenari.
Carregant el reproductor...


THE KLEEJOOSS BAND


DIVENDRES 9 de febrer de 2018 | 22.30 h | Preu: 12 € / Anticipada: 10 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


The Kleejoss band s'ha convertit en una de les bandes de rock and roll més productives del moment. Ens presenten el seu quart treball discogràfic, Inception, amb el que s'han proposat explorar els seus propis límits. Aquesta nova col•lecció de cançons conté temes més durs i pesats que en els anteriors treballs, però també més ràpids i més íntims. Al llarg dels seus escassos tres anys d'existència han presentat amb èxit la seva personal visió del rock and roll per múltiples ciutats i importants festivals, sense deixar d'escriure cançons brillants, plenes de sabor sureny i autèntic so americà. Innovació des de la tradició, admiració pels grans referents del gènere i immens respecte pel públic són els senyals d'identitat d'una banda honesta a l'escenari i creïble en tots els seus registres.

ESCUELA DE CALOR

www.thekleejossband.com
Carregant el reproductor...


EL ÚLTIMO TRIBUTO


DISSABTE 10 de febrer de 2018 | 22.00 h | Preu: 15 € / Anticipada: 12 €


Entrades exhaurides!


Considerats com una de les millors bandes tribut del país, El Último Tributo ens ofereix l'oportunitat de tornar a gaudir dels temes més emblemàtics de la mítica banda de pop-rock El Último de la Fila. Tots els que van gaudir de la música i les lletres d'El Último de la Fila en els anys vuitanta i noranta, i ho segueixen fent avui dia, tenen una cita obligada.

ACE OF SPADES

www.elultimotributo.com
Carregant el reproductor...

COL·LECTIU FREE’T


DIJOUS 15 de febrer de 2018 | 22.00 h | Gratuït


Col·lectiu Free’t és un grup d’artistes de diferents disciplines que basen el seu treball en la improvisació. Una de les eines que utilitzen per a les seves creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinari de composició en viu.

Durant els darrers mesos, els han encarregat projectes multidisciplinaris amb objectius molt concrets: la interacció musical amb les imatges del planetari 3D del Montsec, una performance multidisciplinària sobre el vi per la Biblioteca de Balaguer, un projecte amb música del compositor Mestres Quadreny pel cicle Barribrossa a Barcelona i la inauguració del festival Embarrat a Tàrrega. Després de tot això, tenen ganes de tornar a l'essència: pujar a l’escenari amb el “paper en blanc”, improvisació, interacció i composició en viu. I això és el que faran a l'escenari del Cafè del Teatre. Col·lectiu Free’t en estat pur.

El Col·lectiu FREE’T és un grup d’artistes de diferents disciplines que basen el seu treball en la improvisació. Disposen d'un laboratori obert on investiguen la improvisació col·lectiva treballant en la recerca de paràmetres comuns, la influència/ interacció entre les diferents disciplines i l’observació dels processos creatius conjunts. Una de les eines que utilitzen per a les seves creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinari de composició en viu. Aquest llenguatge és aprés i interpretat pels músics, ballarins i artistes visuals; està compost per més de 1200 signes que s’utilitzen per generar, organitzar i desenvolupar el material en les creacions en directe.

http://cfreet.tumblr.com
Carregant el reproductor...

LOS TIKI PHANTOMS


DIVENDRES 16 de febrer de 2018 | 22.30 h | Preu: 12 € / Reduïda: 9 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Han tornat! Los Tiki Phantoms han resolt "El misteri del talismán" (Discmedi, 2015), i han fet servir els seus poders màgics per composar aquesta gran "Aventuras en celuloide" (Discmedi, 2017) on trobem surf clàssic barrejat amb garatge, rock’n’roll, spaghetti western i melodies que podrien haver sonat en qualsevol ball de fi de curs dels anys 50. Tot això passat pel "filtre Tiki", és a dir, una base rítmica demolidora, melodies enganxoses i un directe amb grans dosis d'humor i potència espectacular.

Los Tiki Phantoms han volgut retre homenatge a les tardes de cinema amb crispetes i refrescos, moments aquests que els han servit d’inspiració en moltes de les cançons que podem trobar en aquest disc. De manera que deixa volar la imaginació i explora planetes llunyans amb "Viaje estelar", cavalca pel desert a "El caballo del malo" o en "El renacido" i guanya una carrera de cotxes Hot-Rod a "Locos sobre ruedas".

El seu anterior disc, coincidint amb el desè aniversari de la banda, va ser el seu treball més rodó i va acabar de consolidar la banda. El seu tema “bala de plata” va animar la graella d’MTV Espanya, convertint-se en la sintonia del programa d’èxit d’Alaska i Mario.

Ja han fet moure l'esquelet a escenaris d’Espanya, França, Alemanya, Holanda i Bèlgica, portant el seu ritme desenfrenat a sales i festivals com el FIB, Cruïlla, Low, Sonorama o el festival Viva Las Vegas (USA).


LOS TORONTOS


DISSABTE 17 de febrer de 2018 | 22.30 h | Preu: 10 € / Anticipada: 8 €


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Influenciats per la música de finals dels 50’s i primers 60’s, Los Torontos són la nova sensació frat rock, rock and roll y rhythm and blues. En les seves referències musicals podem trobar bandes como The Wailers, The Sonics, Lee Dresser, The Artesians, The Sheppards, Sam The Sham i fins i tot Chuck Berry i Johnny Guitar Watson.

Agustí Burriel (Velvet Candles), veu i guitarra rítmica. Spencer Evoy (MFC Chicken), veu i saxo. El Lega (Legacaster), guitarra elèctrica. Xavi Ruiz (Los Locos del Oeste), baix elèctric. Berto Martínez (The Kabooms), bateria.

BLUE VELVET PRODUCCIONS
Carregant el reproductor...

Animac de Nit / FLOEX


DIJOUS 22 de febrer de 2018 | 23.00 h | Gratuït


La seva música és característica per l'exploració única del camp electroacústic i l'ambient atmosfèric profund de les seves pistes. Experimentant més enllà dels escenaris de música lineal crea instal•lacions multimèdia úniques.

www.animac.cat | www.floex.cz

Animac de Nit / FLOEX


DIJOUS 22 de febrer de 2018 | 23.00 h | Gratuït


Tan bells i tan bizarros. Una selecció dels curts més musicals i alhora recargolats de l’edició 2018. I després, el vinils de Ponent Roots.

www.animac.cat
Carregant el reproductor...

Animac de Nit / CONNECTOME


DISSABTE 24 de febrer de 2018 | 22.30 h | Preu: 10 € / Anticipada: 8 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h. | Comprar entrada online


Una de les més agradables sorpreses sorgides darrerament. Cançons emocionants i intenses, construïdes amb pianos, efectes digitals, melodies captivadors i unes veus properes que no tenen por d'endinsar-se en terrenys lírics i sobrenaturals. Lletres que ens parlen de la teoria de cordes i de camps magnètics com si fossin apassionades històries d'amor. Pianos amb sons de la NASA processats, teories científiques amb capes de veus que no se sap d'on vénen, buits que suren sense gravetat o distorsions que parlen amb la força d'un animal. I és que és en l'abisme entre el científic i el místic on neixen aquestes cançons amb un disc que pregunta directament pel què som. Guillem Roma, veu i piano. Josep Maria Baldomà, electrònica.

www.animac.cat | soundcloud.com/bonesmemory
Carregant el reproductor...

JORGE DA ROCHA


DIUMENGE 25 de febrer de 2018 | 20.30 h | Preu: 10 € / Anticipada: 8 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h. | Comprar entrada online


Una de les més agradables sorpreses sorgides darrerament. Cançons emocionants i intenses, construïdes amb pianos, efectes digitals, melodies captivadors i unes veus properes que no tenen por d'endinsar-se en terrenys lírics i sobrenaturals. Lletres que ens parlen de la teoria de cordes i de camps magnètics com si fossin apassionades històries d'amor. Pianos amb sons de la NASA processats, teories científiques amb capes de veus que no se sap d'on vénen, buits que suren sense gravetat o distorsions que parlen amb la força d'un animal. I és que és en l'abisme entre el científic i el místic on neixen aquestes cançons amb un disc que pregunta directament pel què som. Guillem Roma, veu i piano. Josep Maria Baldomà, electrònica.

www.jorgedarocha.com


PER MOR DE L'HAC
Homenatge LleiDadà a Carles Hac Mor


DIMARTS 27 de febrer de 2018 | 19.30 h | Gratuït


Presentació de la plaquette ESCRIT ÉS CRIT. Mònica de Dalmau.

EDITORIAL FONOLL


PER MOR DE L'HAC
Homenatge LleiDadà a Carles Hac Mor


DIMECRES 28 de febrer de 2018 | 19.30 h | Gratuït


OBRA COMPLETA PUNT DOS

PAGÈS EDITORS


CAFÈCURT | Projecció de Curtmetratges


DIMECRES 28 de febrer de 2018 | 21.30h | Gratuït


Una nova sessió de curtmetratges al Cafè del Teatre, com el darrer dimecres de cada mes, a les 21.30h.

Arxiu


2018 01 02                    
2017 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2016 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2015 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2014 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2013 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2012 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2011 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2010 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2009 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2008 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2007 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2006 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2005 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2004 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2003     03 04 05     08 09 10 11 12

Ubicació / Horari


Obert de dimecres a diumenge de 19.00h a 02.00h. 

Divendres i dissabtes obert fins a les 03.00h.


Cafè del Teatre Escorxador de Lleida

C/ Roca Labrador 2bis

25003 Lleida

Google Map més gran del Cafè del Teatre.

Google Street View del Cafè del Teatre.

Vista panoràmica de l'interior del Cafè del Teatre.