cafèdelteatre

Desembre16


I ZANNI (versió Raw) / Rawscenography / Instal·lació escenogràfica. Maria Monseny i Triquell


EXPOSICIÓ | De l’1 al 31 de desembre de 2016 | Gratuït


RAWSCENOGRAPHY naix i creix en el camp del disseny escènic entre Catalunya, la Bretanya, Anglaterra i Suïssa, i treballa en la direcció de la percepció multisensorial, la responsabilitat territorial i l’imaginari popular contemporani.

http://rawscenography.wordpress.com

25a MOSTRA D'ARTS ESCÈNIQUES


LA GENERACIÓ INDIGNADA, 5 ANYS DESPRÉS


DIJOUS 1 de desembre de 2016 | 19.00 h | Gratuït


En el marc del III Encontre GENIND “An Indignant Generation. Space, Power and Culture of the Youth Movemtns of 2011”, que tindrà lloc a la UdL, organitzat pel Centre d’Estudis sobre Joventut i Societat – JOVIS, s’ha organitzat aquest acte públic, que vol fomentar el debat sobre els efectes socials, polítics i culturals del Moviment 15M i d’altres moviments semblants a escala internacional.

19 h. Taula Rodona / Presentació de Llibres: El 15M, 5 anys després
Modera: Jordi Nofre (Universidade Nova de Lisboa)
Participen: Carmen Leccardi (Università di Milano-Bicocca)
Óscar Aguilera (Universidad de Chile)
Pablo Vommaro (Universidad de Buenos Aires)
Carles Feixa (Universitat de Lleida)
Llibres: Aguilera, Oscar. (2016). Movidas, movilizaciones y movimientos.
Feixa, Carles i Oliart, Patricia. (2016). Juvenopedia.
Feixa, Carles, Leccardi, Carmen i Nilan, Pam (2016). Youth, Space and Time.
Vommaro, Pablo. (2015). Juventudes y políticas en Argentina y América Latina.

21:30 h. Cine-Fòrum. Què se n’ha fet d’aquelles flors?
Visionat del Documental Política: Manual de Instrucciones, de Fernando León de Aranoa (2016). Debat posterior.

UNIVERSITAT DE LLEIDA


ADRIÀ PUNTÍ / Puntí i Punt


DIVENDRES 2 de desembre de 2016| 22.30 h | Preu: 18€ / Anticipada: 15€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada on-line


PUNTÍ i PUNT. Adrià Puntí oferirà un concert en format acústic, on podrem escoltar un grapat de cançons que formen part de la seva trajectòria, només acompanyat per guitarra i piano. A més, esbrinarem les cançons despullades de La clau de girar el taller, el que ha esdevingut el disc de l’any a casa nostra. Cançons i rareses que de ben segur delitaran als seguidors més fidels de Puntí i als amants de la música en general.

Adrià o Josep, en format original. Puntí i punt.

www.adriapunti.com | Clip: Esbrina

Vespres en Vers / ANTONI CLAPÈS / Només la invisible llum


DIVENDRES 9 de desembre de 2016 | 19.00 h | Gratuït


Recital a càrrec del poeta sabadellenc Antoni Clapès.

AJUNTAMENT DE LLEIDA


BELDA & SANJOSEX


DIVENDRES 9 de desembre de 2016 | 22.30 h | Preu: 10 € / Anticipada: 8 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada on-line


Carles Belda, veu i acordió. Carles Sanjosé, veu i guitarra. Coloma Bertran, violí. Jordi Casadesús, guitarra, baix i samplers.

Carles Belda i Carles Sanjosé (Sanjosex) presenten Càntut. Aquesta proposta neix de la trobada entre Carles Sanjosé, des de la Bisbal de l’Empordà, i de l’acordionista sabadellenc Carles Belda. Tots dos han escollit més de dotze temes del miler que es recullen al cançoner del projecte Càntut. Cançons i músiques dels avis de recerca del cant de tradició oral de les comarques de Girona. Amb aquesta matèria prima, han enrolat en l’aventura dos osonencs: la violinista Coloma Bertran (Les Violines, Orquestra de Cambra Terrassa 48...) i el multi instrumentista Jordi Casadesús (La Iaia i Núria Graham). Els quatre músics portaran les tonades triades a una nova dimensió, amb un peu aferrat a la tradició i l’altre a l’avantguarda. Els creadors del projecte ja avisen que les cançons de Càntut “se us enganxaran, no us les podreu treure del cap. La música tradicional es transmet de paraula, de memòria, i justament per això quan ha entrat a la testa ja no en surt”.

El punt de partida de la proposta és el projecte Càntut, nascut en 2012 sota el lema “Cançons i músiques dels avis” i que està dedicat a recollir i difondre el patrimoni musical de transmissió oral de les comarques gironines. Actualment aplega més d’un miler de cançons de temàtica diferent: amoroses, picaresques, infantils, religioses, històriques, de bressol, polítiques..., cantades de memòria per gent gran a poblacions diferents.

CIRCUIT FOLC

Clip: El pomerol


JORDI BATISTE


DISSABTE 10 de desembre de 2016 | 22.30 h | Preu: 10 € / Anticipada: 8 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada on-line


Jordi Batiste, veu, guitarra i harmònica. Manel Joseph, percussions i veu. Luigi Cabanach, guitarra i veu. Amadeu Casas, dobro, banjo- mandolina, slide guitar i veu.

Jordi Batiste fa un repàs de les cançons de tota la seva vida amb els grups Els Tres Tambors, Grup de folk, Màquina, Ia i Batiste, Rocky Muntanyola, Els Miralls de Dylan, Nova... en un format proper i acústic, i alguna col·laboració puntual en algunes cançons de gent que ha tocat amb ell. Batiste explica amb paraules i cançons l’evolució que ha anat experimentant al llarg d’aquestes dècades, des dels primers discos amb Els tres tambors, l’inici del rock cantat en català, l’explosió creativa dels 70’, el rock progressiu, el folk, la música laietana, el glam rock de Rocky Muntanyola, la música d’autor en general, fins les darreres experiències amb NOVA, mes properes al “indie” rock. Aquet espectacle, de format acústic, té algunes col•laboracions puntuals de músics coneguts que han compartit amb ell aquestes experiències musicals.

CIRCUIT FOLC

Clip: Toca revisió


Sr CHINARRO


DIUMENGE 11 de desembre de 2016 | 20.30 h | Preu: 10 €


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada on-line


Antonio Luque va fundar Sr. Chinarro el 1990 i va emprendre una travessia que l’ha portat a ser considerat pioner de la música independent a Espanya i una de les veus principals del pop menys acomodat fet aquí, a més de ser considerat un dels millors lletristes de les últimes dècades. Fins a la data ha desplegat el seu cançoner en 15 llargs i 5 EPs, des de la seva òpera prima enregistrada a USA amb Kramer (Galaxie 500, Unrest, Low…) com a productor fins a “Perspectiva Caballera”, el seu més recent àlbum editat pel seu propi segell. Pel camí hi ha hagut lloc per a verdaderes obres mestres com “El Porqué de mis Peinados”, “El Fuego Amigo” o “El Mundo Según”.

En aquests moments es desenvolupa la gravació del seu nou àlbum als estudis Refugio Antiaéreo d’El Fargue, a Granada, un disc que està sent produït per J, líder de Los Planetas.

CIRCUIT FOLC

www.srchinarro.com | Clip: El progreso


BRIAN CAFFREY


DIJOUS 15 de desembre de 2016 | 21.30 h | Preu: 8 €


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Brian Caffrey, veu i guitarra. Jean Paul Dupeyron, guitarres i pedal steel. Àlex Gaspa, percussió.

El cantautor irlandès establert a les Garrigues Brian Caffrey ens oferirà un recull de temes que formen part dels seus cinc discos, així com un avançament del proper disc.

Clip: Crazy Days


PIN'S DOWHOME BLUES TRIO + EVITA MANSFIELD


DIVENDRES 4 de desembre de 2015 | 22.00h | Preu: 8€ - Anticipada: 6€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Pascal "PINS" Pineda, veu, guitarra, bombo & charles. David "DIZZY" Imir, guitarra. Dominique "LONGSHOT" Melet, contrabaix.

Formació de rhythm & blues del sud de França que recrea el so d'un autèntic Juke Joint dels anys 50's del nord de Mississippi, de les gravacions del Blues de Chicago i del country blues rural, barrejant temes propis amb mítics de Hooker, Hopkins o McDowell. Les seves composicions i reinterpretacions donen lloc a uns sons melòdics i juganers amb un directe on la improvisació juga un paper important.

L’EVITA MANSFIELD, és la representant més avantatjada del moviment burlesque a Catalunya. Ha actuat arreu d’Europa i està considerada una de les ballarines burlesque amb més talent i sex appeal.

https://www.facebook.com/PINSBLUES/ | https://myspace.com/pinsblues


CALLING ROCK FEST 2016
MISTER JONES + REHENES + RAMALAMAS


DISSABTE 17 de desembre de 2016 | 21.00 h | Preu: 10€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Primer Calling Rock Fest. Un petit festival que neix amb l'objectiu d'amplificar l'escena rock de la nostra ciutat.

RAMALAMAS, la banda més jove del festival però amb músics de qualitat contrastada i curtits en projectes anteriors i paral•lels que no deixen lloc a dubtes que aquesta nova aventura és ja una realitat, ara mateix es troben en procés de l'enregistrament del seu primer disc i com ells mateixos diuen, un feliç retrobament de cinc companys en encreuament de camins de tornada a casa; arribant a l'uníson tal qual de les seves necessitats i impulsos bàsics.

REHENES, desprès de 4 anys de la seva tornada i han reafirmat la seva proposta de fer rock a casa nostra. Ara que sembla que no li importi a ningú, encara queden romàntics , entre el desencant i les runes, buscadors de sons i paraules. Un repertori de cançons pròpies amb una actitud inqüestionable i buscant aquell toc, que els fa ser diferents. Massa lluny de tot, massa a prop de res, com estar en terra de ningú, una banda de rock and roll en el desert.

Després del seu darrer treball “Abismos Desordenados” produït per Txabi Àbrego, com a punt de partida, ara estan en portes d’un proper disc ”Arañazos bajo la Piel” que segur serà un salt important en la seva evolució́ creativa i com una realitat del moment de aquesta banda de rock and roll que mai hagués tingut de ficar un standby de tants anys.

MISTER JONES, amb el seu "Desfile Ruidoso" un homenatge als deu anys de trajectòria, per celebrar-ho van apostar per realitzar el treball més important de seva carrera, que res més ni menys que fer una gravació i filmació en directe per a l'edició d'un CD + DVD recopilatori de les seves Millors cançons.

Amb quatre treballs publicats, Costumbres Canallas (2006), Funambulistas (2009), Pensamiento y Acción (2011) i Desfile Ruidoso (2015), Mister Jones és mouen en clau de rock. Cançons que juguen amb diferents matisos intentant fer un pas endavant, tenint cura de la mateixa manera de música i lletres, amb un discurs diferent i molt personal. Rock, power pop, i cançons vitaminades.

www.misterjonesrock.com | https://theramalamas.bandcamp.com


ISABEL VINARDELL & ISABELLE LAUDENBACH


DIUMENGE 18 de desembre de 2016 | 20.30 h | Preu: 10 € / Reduïda: 8 €


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Isabel Vinardell, veu. Isabelle Laudenbach, guitarra i veus.

A mig camí entre la cançó melòdica, la cobla i el flamenc es troba l'univers musical d'aquest duet. Els seus components recullen la tradició de diferents cultures musicals (flamenc, cobla, cançó melòdica, música tradicional, sons mediterranis, pop...) Per imprimir un so propi a cada un dels temes del seu repertori. Després de l'experiència adquirida en altres bandes referents del panorama musical català (Cheb Balowski i Las Migas) van decidir unir les seves sensibilitats per a crear juntes un nou projecte que donés curs a la seva creativitat.

www.facebook.com/vinardellylaudenbach | Clip: Monotonía


SAFARI CHILDREN'S CHOIR


DILLUNS 19 de desembre de 2016 | 19.30 h | Preu: 5€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


El Cor Safari neix en una escola / orfenat d'Entebbe, Uganda, de 207 nens; nens als quals els agrada cantar, ballar, jugar a futbol, riure! Nens que es diferencien d'altres nens només pel seu context històric i gràfic, diferents només per les circumstàncies.

Els pares de la llar són Richard i Mama Debora, que adoren la música i estan convençuts que la música sana l'ànima, i que les ferides emocionals de l'abandonament, dels abusos, de l'explotació o la violència, són menys si es deixa al cor cantar.

FUNDACIÓ NZURI DAIMA

www.corosafari.org

TENIM NASSOS | PallaSoS Lleida


DiMECRES 21 de desembre de 2016 | 21.30 h | Gratuït


Pallassos Lleida continua el seu lliurament mensual de provocació.SWEET MARTA & THE BLUES WORKERS


DIJOUS 22 de desembre de 2016 | 22 h | Preu: 10€ / Reduïda: 8€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Sweet Marta, veu i harmònica. Johnny Bigstone, guitarra i veus. Little Jordi, baix. Reginald Vilardell, bateria.

Sweet Marta i The Blues Workers són una autèntica locomotora del blues amb un so Texas Blues, Chicago Blues i Weast Coast plasmat en el seu disc Come Love, on interpreten grans clàssics del blues com George Harmonica Smith, Slim Harpo, Jimmy Reed, entre altres.

www.sweetmarta.tk | www.facebook.com/sweetmartablues


THE SEY SISTERS


DIVENDRES 23 de desembre de 2016 | 22.30 h | Preu: 15€ / Reduïda: 12€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Edna Sey, Yolanda Sey & Kathy Sey, veus. Albert Bartolomé, piano.

The Sey Sisters són l’Edna Sey, la Yolanda Sey i la Kathy Sey, un espectacular trio de veus negres que fa que sigui un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment. Aquest trio de veus femenines ens convida a viure un sentit viatge musical amb cants impregnats de profunda emoció que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

Amb una fusió de l’ànima gospel i de l’esperit africà, aquestes germanes estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu ritme, la seva energia contagiosa, la música, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió. Let freedom ring és el seu disc de debut.

QUADRANT PRODUCCIONS

Clip: I have faith in you


ARLO


DILLUNS 26 de desembre de 2016 | 20.30 h | Preu: 10€ / Reduïda: 8€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Xavi Roma, veu i guitarra. Quim Ramon, baix. Jaume Piqué, bateria, percussió i veus. David Hurtado, guitarra i veu. Dídac París, percussió i bateria.

Arlo acomiaden el primer disc amb un concert al mateix escenari on van començar, i aprofiten l'ocasió per avançar-nos algunes de les cançons que formaran part del seu proper disc previst per la primavera de 2017.

Tots ells són músics amb diferents trajectòries en bandes com Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes. Rock and roll que beu directament de les fonts originals però obert al folk-rock d’arrel, al rock contemporani i a qualsevol música que els resulti emocionant. A més, han col·laborat en vàries gravacions i concerts amb altres bandes, fent també moltes produccions en el seu propi estudi, Crazy House.

Rock and roll que beu directament de les fonts originals però obert al folk-rock d’arrel, al rock contemporani i a qualsevol música que els resulti emocionant. El seu primer disc s’ha gravat en directe a la Crazy House i reflexa així, en tots els sentits possibles, la essència de la banda: ARLO.

www.arlo.cat | www.facebook.com/arloband


BIG BAND DE LLEIDA / POP-ROCK


DIMARTS 27 de desembre de 2016 | 22.00 h | Preu: 12€ / Reduïda: 10€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Una vegada més el ja tradicional concert de Nadal de la Big Band de Lleida, en aquesta ocasió amb les veus de l'Olga i el Benji, amb un repertori eclèctic (swing, blues, fusion...). Una selecció del songbook de la Big Band que inclou també cançons noves.

Saxos: Víctor Alba, Ricard Martínez, Brauli Navarro, Eduard Guardiola, Jordi Viñes, Olaf Ferigni
Trompetes: Wifredo Terrades, Gregori Satorras, Salvador Pallerola, Xavier Solans, Jordi Lluch
Trombons: Òscar Canosa, Maties López, Alfons Sarabia, Òscar Barqué
Piano: Pancho Marrodan
Guitarra: Enric Navarra
Bateria: Joan Andreu
Baix i direcció: Jaume Olivé

CAFÈCURT | Projecció de Curtmetratges


DIMECRES 28 de desembre de 2016 | 21.30 h | Gratuït


Una nova sessió de curtmetratges al Cafè del Teatre, com el darrer dimecres de cada mes, a les 21.30h. Podeu consultar la programació a la web de Cafè Curt.

www.cafedelteatre.com/cafecurt


LLEIDASWING STREET BAND


DIJOUS 29 de desembre de 2016 | 22.00 h | Preu: 10€ / Reduïda: 8€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Albert Bosch, trompeta. Toni Coll, clarinet. Miguel Angel Delgado, trombó. Manu Moreno, banjo i guitarra. Leo Ferrer, tuba i contrabaix. Ignasi Nou, bateria i washboard.

Lleidaswing Street Band neix per difondre i mostrar la música New Orleans que es tocava a partir dels anys 20 respectant estructura de les bandes d'aquells temps. Música per escoltar i ballar swing amb el Lindy Hop, Balboa, Shag...


LOS MAMBO JAMBO / Jambology


DIVENDRES 30 de desembre de 2016 | 22.30 h | Preu: 15€ / Reduïda: 12€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada on-line


Jambology (2016) és el tercer àlbum d’estudi de Los Mambo Jambo. Dotze nous temes plens d’acció, ball i del peculiar exotisme propi de l’univers de la banda. En aquesta ocasió, l’objectiu no ha estat només el de transmetre l’encomanadissa energia del grup en directe, si no el de crear un disc evocador i amb personalitat pròpia.

Des de la seva eclosió al 2010, Los Mambo Jambo no han parat ni un instant. Gires nacionals, actuacions fora de les nostres fronteres, gravacions pròpies i col•laboracions amb d’altres artistes han mantingut al grup en un moviment constant fins el passat setembre, quan els seus membre van decidir parar de tocar en directe per concentrar-se en la composició del nou àlbum.

Dani Nel·lo, Ivan Kovacevic, Anton Jarl amb la incorporació de Dani Baraldés a la guitarra, han fet una immersió cap a les profunditats del so jambofònic. Jambology es una prospecció a l’interior musical de la banda que els ha permès, mes enllà de deixar-se portar per totes les seves influències, extreure un nou repertori propi que catalitza les millors virtuts de Los Mambo Jambo. Dotze joies que – passant pel damunt de la fusió d’estils i les etiquetes - destil•len la personalitat musical de cadascun dels seus membres.

losmambojambo.com | Clip: Fuego Cruzado


REVETLLA DE CAP D’ANY / Nit de Swing & Son
PIXIE DIXIE & SONSONITE


DISSABTE 31 de desembre de 2016 | 00.30 h | Preu: 15€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada on-line


Us proposem una entrada d’any amb ritmes swing de la mà d’una de les formacions històriques de Lleida, els Pixie Dixie. I després, música tradicional cubana amb Sonsonite.

PIXIE DIXIE: Jordi Mestre, guitarra. Wifredo Terrades, trompeta. Ferran Montagut, Saxo tenor i baríton. Miquel Torà, contrabaix. Joan Andreu, bateria. Gerard Farré, veu.

SONSONITE: Braulio Ardiaca, veus i güiro. Gerard Farré, veus i maraques. Jordi Mestre, tres cubà. Wifredo Terrades, trompeta. Miquel Torà, contrabaix. Pol Alonso, congues. Ferran Montagut, Saxo tenor, baríton i trompeta. Joan Andreu, pailes.

Clip: Marieta

Arxiu


2016 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2015 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2014 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2013 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2012 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2011 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2010 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2009 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2008 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2007 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2006 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2005 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2004 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2003     03 04 05     08 09 10 11 12

Ubicació / Horari


Obert de dimecres a diumenge de 19.00h a 02.00h. 

Divendres i dissabtes obert fins a les 03.00h.


Cafè del Teatre Escorxador de Lleida

C/ Roca Labrador 2bis

25003 Lleida

Google Map més gran del Cafè del Teatre.

Google Street View del Cafè del Teatre.

Vista panoràmica de l'interior del Cafè del Teatre.