cafèdelteatre

ABRIL16


EDITH SCHAAR, L'ÀMBIT DE LA CREACIÓ / Ken Goddard


EXPOSICIÓ | Fins al 18 d'abril | Gratuït


Edith Schaar, una artista alemanya afincada a La Floresta, un petit poble de Les Garrigues, que ha dedicat la seva vida a l’art, els tapissos naturals, la pintura i a protegir el castell de la població, espai on va residir durant molts anys.

REVISTA PLEC


SEX MUSEUM / 30 Anys al Costat Salvatge


DIVENDRES 1 d’abril de 2016 | 22.30h | Preu: 18€ / Anticipada: 15€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada anticipada


Trenta anys no són res i el temps passa volant i quan mires enrere, t'adones que portes molt més de la meitat de la teva vida lliurat a l'r'n'r. Així es podria resumir la història de Sex Museum, una banda de r'n'r independent que va començar el 1985, amb la meitat dels seus membres encara menors d'edat, lliurats a un so garatge cru i una actitud salvatge en un moment en el que la Nueva Ola Madrilenya regnava a la seva ciutat. I així des de llavors fins avui, sempre contracorrent, sempre gaudint del camí menys transitat.

Són trenta anys, 13 discos, dotzenes de gires per Europa, milers de concerts, 10 vídeos, dos discos en directe, un altre compartit i 11 singles, a més d'haver participat en un munt de recopilatoris i d'haver posat la seva música a bandes sonores , sintonies o capçaleres de sèries. I tot amanit amb la creació d'un estil artístic personal que es mostra en les seves portades, samarretes i cartells. La seva peculiar singladura és un reflex de la canviant escena independent espanyola des dels anys 80 fins als nostres dies, i si algú coneix bé els llums i les ombres de la realitat musical subterrània d'aquest país, són ells. Ells van connectar amb una naixent realitat global alternativa i van ser capaços de importar-la a una Espanya que vivia amb 20 anys de retard en la dècada dels 80.

GUERSSEN

www.sexmuseumrock.com | CLIP: Smoke on the Party ( Fight for your Right)


ARIEL SANTAMARIA I LA BANDA DEL DOCTOR JUANTXI


DISSABTE 2 d’abril de 2016 | 22.30h | Preu: 8€ (entrada + CD)


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Ariel Santamaria presenta una proposta musical i escènica força diferent. Hereus de la tradició esperpèntica de Charles Bukowsky, els seus concerts són gairebé inclassificables i políticament incorrecte. Les cançons del cantautor ens presenten una visió satiritzada i mordaç de la vida, en la gual només hi caben les més desgraciades experiències filtrades per un sedàs irònic i humorístic.

www.facebook.com/ariel.santamaria.banda.dr.juantxi | CLIP: Monica Lewinski

XIX Cicle de Diumenges a Tot Ritme
CONTES EN-TROMPATS / Petits a tot Ritme!


DIUMENGE 3 d’abril de 2016 | 12.00h


Preu: 5€ - Menors de 14 anys: 3€ - Menors de 4 anys: Gratuït


“3 contes i 3 intèrprets. La veu del Manel, la trompa del Jordi i el piano del Pancho deixaran bocabadats els més petits amb les històries d’El gat amb botes, La sireneta i El flautista d’Hamelí”.

Intèrprets: Manel Romeu, actor; Jordi Gaya, trompa i Pancho Marrodan, piano.

L'INTÈRPRET

Xerrada - Col·loqui: Ramon Llull. L'art de pensar i parlar


DIMARTS 5 d’abril de 2016 | 19.00h | Gratuït


Hi intervindran Josep-Lluís Navarro Lluch, autor de Teoria lul·liana de la comunicació, Amadeu Viana, professor de la Facultat de Lletres de Lleida, i Juli Camarasa, rapsode. Es llegiran textos de Vida coetània, Amic e amat i Llibre de meravelles.

ÒMNIUM CULTURAL i AJUNTAMENT DE LLEIDA


Presentació literària: ALÈ DE TARONJA SENCERA / Cesk Freixas


DIMECRES 6 d’abril de 2016 | 20.00h | Gratuït


Si tenim alè és que respirem, si respirem és que vivim. I els poemes que ens ofereix Cesk Freixas són una mica això. Freixas respira i viu poesia des de fa molts anys, i fins avui l’havia evocada a les cançons i al llibre de quasi¬-aforismes Paraules per a Gaeta. Però ara s’embranca en una nova aventura perquè és dels que està convençut que respirar, que viure, significa no deixar mai d’obrir horitzons. Roc Casagran (del pròleg)

Cesk Freixas va néixer l’any 1984 a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès). Actualment resideix a Rubí. Fill de família treballadora, és cantautor i ha editat cinc treballs discogràfics. El novembre de 2013 va publicar el seu primer llibre, Paraules per a Gaeta (Tigre de Paper), un recull de 150 relats. Persona compromesa amb el país i la societat, és militant de l’esquerra independentista i transformadora dels Països Catalans. Va començar a cursar la carrera de Geografia a la Universitat de Barcelona. Tot i que inacabada, segueix interessat en estudiar¬la a fora dels mapes. És un ferm defensor del valor social de la cultura, lluny de la contemplació, com a eina cooperativa per compartir coneixement i ideologia.

TIGRE DE PAPER


POETRY SLAM


DIJOUS 7 d’abril de 2016 | 20.30h | Gratuït


Recitals de poesia oral contemporània.

www.facebook.com/poetryslamlleida
JOANA SERRAT + MARTA DELMONT


DIVENDRES 8 d’abril de 2016 | 22.30h | Preu: 15€ / Anticipada: 12€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Després de la revelació que va suposar Dear Great Canyon, àlbum que va portar a JOANA SERRAT a guanyar el premi al Millor Àlbum Nacional de l'Any en els guardons Pop Eye i a girar per mig món, la vigatana torna amb Cross The Verge, consolidant-se definitivament com una de les veus més exquisides del folk americà fet a l'altre costat de l'Atlàntic. Estarà acompanyada a l'escenari per la seva magnífica banda "Great Canyoners". Obrirà el concert Marta Delmont amb el seu so americà contemporani.

Joana Serrat (veu i guitarra) Bernat Sànchez (Guitarra elèctrica, teclats, veus) Marta Delmont (guitarra elèctrica, veus) Miguel P. Kersley (Pedal steel guitar) Rubén Alcázar (baix elèctric) Toni Serrat (bateria)

El so 'americà' contemporani amb un to melancòlic, i de precisa i infecciosa immediatesa de la barcelonina MARTA DELMONT, palpita sense llanguiment en cadascuna de les seves composicions. El seu esperat àlbum de debut, que veurà la llum al llarg d'aquesta primavera, ha estat produït per la cantautora folk Joana Serrat.

www.facebook.com/JoanaSerrat | CLIP: Joana Serrat | CLIP: Marta Delmont: Blind


DELAFÉ + CARLA


DISSABTE 9 d’abril de 2016 | 22.00h | Preu: 15€ / Anticipada: 12€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada on-line


Gens val més que la vida. Lluitin per la felicitat, i la felicitat és donar-li contingut a la vida.” Aquest al•legat vital de José Mujica ens sorprèn enmig de “Tenemos un don”, una de les cançons més lluminoses de “La fuerza irresistible” (Warner, 2016), el primer disc de DELAFÉ, nou projecte musical d’Oscar D’Aniello després de la seva aventura de més d’una dècada amb Delafé y las Flores Azules.

El resultat és una autèntica liquadora de sons que planeja per diversos estils sempre abraçant l’esperit de la música negra. Un arsenal de cançons trencapistes i vitalistes que consoliden una versatilitat molt poc comuna en la composició musical: pop, hip-hop, soul, funk, electro, disco, i l’inconfusible parafrasejat de Delafé, la seva energia incombustible i l’autoria de missatges bala. Oscar i Dani han comptat amb col•laboracions destacades com La Bien Querida, Carlos Cros, Priscila, Voxelements i, per descomptat les Flores Azules d’Helena Miquel.

CARLA debuta amb Night Thoughts (Sones, 2016), un disc d’aura nocturna, de synth pop i electrònica fina, suggerent i elegant. Després dels seus dos primers singles publicats, Let’s burn a forest (autoeditat, 2014) i Lucky One (Sones, 2015), arriba finalment l’esperat llarga durada del projecte musical de la inquieta i polifacètica artista Carla Serrat.

CURTCIRCUIT

www.facebook.com/delafeylasfloresazules | www.facebook.com/carlapophivern | CLIP: Delafé | CLIP: Carla |

XIX Cicle de Diumenges a Tot Ritme
LLATINO-GUITAR / Guitarra a Tot ritme!


DIUMENGE 10 d’abril de 2016 | 12.00h


Preu: 5€ - Menors de 14 anys: 3€ - Menors de 4 anys: Gratuït


“Viatgem a terres llatinoamericanes! Barrios, Villalobos, Murcia i Ponce, entre d’altres, sortiran de la guitarra barroca i clàssica de Rafael Bonavita”.

Intèrprets: Rafael Bonavita, guitarra barroca i guitarra clàssica.

L'INTÈRPRET


KIEV CUANDO NIEVA / Los bienes


DIUMENGE 10 d’abril de 2016 | 20.30h | Preu: 10€ / Anticipada: 8€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Kiev cuando nieva publica el seu cinquè àlbum 'Los bienes'. El grup d'Osca s'enfronta al seu cinquè treball llarg sense baixar la guàrdia i sense concessions de cap mena, mantenint el seu segell personal i la seva idiosincràsia peculiar. Tanmateix, és un dels escassos grups del panorama espanyol que pot presumir d'enarborar un discurs original i de posseir un univers radicalment propi. De vocació clarament arty (tots els seus membre són també artistes plàstics), cadascun dels seus discos ha estat concebut com una obra d'art total, des de la seva primera portada fins l'últim detall en els arranjaments i la producció.

MAYDAY

https://kievcuandonieva.bandcamp.com | CLIP: De tarima


Vespres En Vers / CONCERT D’ESFERES / Josep M. Sala-Valldaura


DIMECRES 13 d’abril de 2016 | 19.00h | Gratuït
Presentació literària: 365 FORMAS DE PEDIR TRABAJO / Òscar Arenas


DIJOUS 14 d’abril de 2016 | 19.30h | GratuïtANEM A PUBLICITAT


DIJOUS 14 d’abril de 2016 | 21.30h | Gratuït

Projecció d'una selecció dels millors espots publicitaris d'El Sol, Festival Iberoamericano de Comunicación Publicitaria.

22a MOSTRA DE CINEMA LLATINOAMERICÀ


COSMOSOUL


DIVENDRES 15 d’abril de 2016 | 22.30h | Preu: 10€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Alana Sinkëy, veu. Abel Calzetta, guitarra. Akin Onasanya, percussió. Manuel Pablo Sanz, baix. Sergio Salvi, piano.

Cosmosoul s’ha erigit en poc temps en un dels exponents més refrescants i personals del nu soul fet a la pell de brau. Integrat per cinc músics de diferents cultures i països (Guinea, Argentina, Nigèria, Espanya i Itàlia), han sabut articular una proposta atractiva i seductora fixada en els patrons de la música negra. Partint del soul i el R&B, les inquietuds de la banda els porten a la recerca d'altres influències en estils com la world music, el rock, passant pel pop, el blues i fins a les textures més contemporànies de l'electrònica, amb el resultat d'una música original, alhora que profunda i sincera.

http://cosmosoul.es | CLIP: System, give the world a break

Xerrada: Sexe, gènere i rock and roll. Una reflexió pop sobre la diversitat sexual i de gènere


DISSABTE 16 d’abril de 2016 | 11.00h | Gratuït

Xerrada taller sobre transgènere amb Miquel Missé i Gerard Coll-Planas, sociòlegs.

Si mirem el món des d’una perspectiva de gènere, apareix una nova dimensió de la nostra vida quotidiana. De cop, aquell videoclip que no parem de mirar, un anunci de la tele o una discussió entre dos concursants de Gran Hermano adquireixen nous ressons i ens plantegen noves preguntes. Això és el que us proposem en aquesta intervenció: a partir de retalls de la vida quotidiana plantejar preguntes i reflexions que ens permetin entendre i qüestionar-nos la vivència del gènere i la sexualitat.

COLORS DE PONENT

LÍDIA GUEVARA / Héroe del universo


DISSABTE 16 d’abril de 2016 | 22.30h | Preu: 12€ / Anticipada: 10€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Lidia Guevara torna al Cafè del Teatre en format acústic per tancar la gira del seu darrer treball 'Héroe del Universo' i fer un repàs a treballs anteriors. A més, aprofitarà l'ocasió per presentar alguna cançó del que serà el seu proper disc d'estudi en el que anuncia un important gir musical.

Lidia Guevara sintonitza molt, en el terreny artístic i en el personal, amb cantautors com Dani Flaco, Rafa Pons, Marwan i Rozalén, artistes que, tot i el caràcter universal de la seva proposta, encara es mouen en un circuit minoritari.

www.musicdistribucion.com/music-distribucion/artistas/lidia-guevara/ | CLIP: No voy a llorar

XIX Cicle de Diumenges a Tot Ritme
EL LIED MISTERIÓS / Cant a tot Ritme!


DIUMENGE 17 d’abril de 2016 | 12.00h


Preu: 5€ - Menors de 14 anys: 3€ - Menors de 4 anys: Gratuït


“La mezzo lleidatana Marta Infante ens farà descobrir les moltes cares d’aquest important gènere musical: el lied”.

Intèrprets: Marta Infante, mezzosoprano i Jorge Robaina, piano.

L'INTÈRPRET


THE STEEPWATER BAND + RAMALAMAS


DIUMENGE 17 d’abril de 2016 | 20.00h | Preu: 18€ / Anticipada: 15€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


THE STEEPWATER BAND anuncien nou treball, Shake your Faith, que els porta a emprendre una nova gira pel vell continent que tindrà parada a Lleida, on la banda nord-americana omplirà el Cafè del Teatre de bon rock sureny amb tocs de blues. Obriran el concert els lleidatans Ramalamas.

Després d'estar quatre anys en silenci, si exceptuem el recopilatori Diamond Days: The Best of The Steepwater Band 2006-2014 que van publicar l'any passat. Jeff Massey i els seus tornen a ballar-la amb un disc que traspua rock sureny i un potent blues elèctric pels quatre costats. Demostrant que cada treball que publiquen és una evolució constant en la maduresa i compenetració entre els seus membres. Amb Shake your Faith, sisè àlbum d'estudi, la banda ha passat de ser un trio a un quartet amb l'aparició del guitarrista Eric Saylors (ex Healing Sixes), que atorga a la banda de Chicago, un so més contundent i envolvent, on els riff i els puntejos de guitarra tindran el seu protagonisme.

RAMALAMAS és una nova banda formada per coneguts músics de l'escena lleidatana, tots ells amb prou bagatge a les seves esquenes: Seco a la guitarra i veu, Issi a la guitarra, Jordi al baix, Mola als teclats i Gepe a la bateria. El grup es nodreix de diverses i diferents influències amb el rock com a nexe d’unió. Com ells mateixos afirmen: feliç retrobament de cinc companys en cruïlles de camins, de tornada a casa. The boys are back in town.

ACE OF SPADES

www.steppwater.com | www.misterjonesrock.com | CLIP: Silver Lining

PER SANT JORDI, UN RAM DE PROSES!
Dones de ficció, heroïnes literàries


DILLUNS 18 d’abril de 2016 | 19.00h | Gratuït


Narradors i narradores participants: Marta Alòs, Maria Barbal, Emili Bayo, Pep Coll, Francesc Pané i Vidal Vidal. Intervencions musicals: Jordina Millà, piano.

SECUNDÀRIA ROCK / 14a trobada de música rock


DIMARTS 19 d’abril de 2016 | 18.30h | Gratuït


Secundària Rock pretén ser un aparador mitjançant el qual el professorat de música dels centres de secundària poden mostrar una part de la feina quotidiana que es porta a terme en els centres, i motivar els nois i noies que integren aquests grups musicals. Aquesta trobada és alhora, una magnífica ocasió per potenciar la música en directe i una magnífica ocasió per a la convivència i la relació social.

CENTRE DE RECURSOS PEDAGÒGICS DEL SEGRIÀ

TENIM NASSOS | PallaSoS Lleida


DIMECRES 20 d’abril de 2016 | 21.30h | Gratuït


Pallassos Lleida continua el seu lliurament mensual de provocació.Festa IV aniversari B-Sides Collective
LOS NEGATIVOS + Sebas Avilés DJ


DIVENDRES 22 d’abril de 2016 | 22.30h | Preu: 10€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Los Negativos, una de les bandes imprescindibles per entendre la història del pop psicodèlic del nostre país, ens presenten Duplexin (2015), un àlbum amb grans perles pop, tot i que en directe no obliden tocar algunes genials composicions dels 80. I després del concert, als plats, el mallorquí Sebas Avilés. Un dels màxims referents de l'escena mod. La vetllada serveix per celebrar el quart aniversari del col•lectiu de discjòqueis lleidatà B-Sides Collective.

Després de la desaparició el 2014 del seu cantant i guitarrista Alfredo Calonge, el grup que va signar el clàssic Picnic caleidoscópico’ (1985) està ara liderat per Carles Estrada i Raúl Costafreda. Compten com sempre amb bons amics al seu costat, tots ells músics experimentats de l'escena mod: Pablo Jiménez, al baix (CanarySect, Brighton 64, Los Soberanos, etc.); David Abadia, a les percussions, veus i guitarra (CanarySect) i Joan Milà (Bisontes, Pulpops) als teclats.

El col·lectiu de DJ lleidatà B-Sides Collective celebrarà el seu quart aniversari el 22 d’abril al Cafè del Teatre de l’Escorxador, de Lleida. Aquest cop, els cinc punxadiscos passaran de ser els convidats a ser els amfitrions d’una festa en la qual els grans protagonistes seran Los Negativos, el llegendari grup d’influències psicodèliques dels seixanta. Los Negativos només havien visitat Lleida un cop, a l’abril de 1987, fa 29 anys!!! El B-Sides Collective vol agrair el suport que ha tingut durant aquests quatre anys per part del públic de Lleida i per això l’entrada té un preu POP-ular: 10 euros.

Després del concert, que començarà a les 22.30, els B-Sides han preparat una altra sorpresa. Aquest cop cediran el protagonisme als plats a Sebas Avilés, conegut com a Capitán Groovie, un dels millors punxadiscos de l’escena mod europea i que també té vincles amb Lleida, ja que va estudiar i treballar a la capital del Segrià durant la dècada dels 90. A mes els B-Sides punxaran una selecció dels seus millors vinils dels anys seixanta i setanta fins que tothom acabi reventat. Serà més que una festa, serà més que un “guateque”....serà una nit de “jarana” i “modernor” per a “smart people”. Serà “la polla en vinagre”!

B-SIDES COLLECTIVE

http://www.losnegativos.com | CLIP: Moscas y arañas


WESTERN FOG BIG BAND


DISSABTE 23 d’abril de 2016 | 22.30h | Preu: 3€


Western Fog Big Band és una formació jove integrada a l'associació Banda Simfònica Unió Musical de Lleida i sota la direcció de Jaume Sanchis. El seu repertori passa pel swing, blues, bebop i fusió, fent un repàs a la història del Jazz. Interpretaran temes que van des dels compositors més clàssics, com ara Count Basie o Duke Ellington, fins als més contemporanis com Chick Corea o Jaco Pastorius.


XIX Cicle de Diumenges a Tot Ritme
JAZZFUSIONANT / Fusió a Tot Ritme!


DIUMENGE 24 d’abril de 2016 | 12.00h


Preu: 5€ - Menors de 14 anys: 3€ - Menors de 4 anys: Gratuït


“La mezzo lleidatana Marta Infante ens farà descobrir les moltes cares d’aquest important gènere musical: el lied”.

Intèrprets: Marta Infante, mezzosoprano i Jorge Robaina, piano.

L'INTÈRPRET

DUQUENDE


DIUMENGE 24 d’abril de 2016 | 20.00h | Preu: 18€ / Anticipada: 15€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.
Comprar entrada on-line


Duquende, cante. Jose Andrés Cortés, guitarra. El Piraña, cajón y palmes.

Juan Rafael Cortés Santiago, va néixer a Sabadell en el si d’una família gitana. Als 8 anys, Camarón de la Isla el convida a debutar en els escenaris acompanyant-lo ell mateix a la guitarra.

DUQUENDE té una extensa discografia. En el 1988 enregistra el seu primer disc “Fuego, primo fuego”. En el 1993, i sota la tutela de Tomatito, edita ”Duquende y la guitarra de Tomatito”, i en el 2000, al costat d’Isidro Muñoz, “Samaruco”. A finals del 2005 torna a l’estudi i enregistra “Mi forma de vivir” i en el 2012 edita el seu últim disc “Rompecabezas”.

La seva brillant carrera l’ha portat a actuar en els més importants teatres i auditoris espanyols com el Palau de la Música de Barcelona, l’Auditori Nacional de Música de Madrid, el Palau de la Música de València, entre molts altres.

Aquest any, Duquende presenta un espectacle inspirat en els dos grans mestres del flamenc, Paco de Lucía i Camarón. Projectant la seva percepció, les seves vivències en primera persona, el sentiment adquirit i construït de la mà de grans genis, interpretat i expressat de la manera més personal, profund i esquinçador.

CURTCIRCUIT

www.facebook.com/juan.duquende/ | CLIP: Duquende canta a Leonard Cohen

CAFÈCURT | Projecció de Curtmetratges


DIMECRES 27 d’abril de 2016 | 21.30h | Gratuït


Una nova sessió de curtmetratges al Cafè del Teatre, com el darrer dimecres de cada mes, a les 21.30h.

SONSONITE & TELVA ROJAS


DIJOUS 28 d’abril de 2016 | 22.00h | Preu: 8€ / Anticipada: 6€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, TR3SC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


Braulio Ardiaca, veus i güiro. Gerard Farré, veus i maraques. Jordi Mestre, tres cubà. Miquel Torà, contrabaix. Pol Alonso, congues. Wifredo Terrades, trompeta. Telva Rojas, veu.

Els lleidatans Sonsonite, banda formada per músics dels Pixie Dixie, Família Torelli i The Crossfathers, revisen la música tradicional cubana. La cantant Telva Rojas serà la convidada d'aquesta nit.

La cantant Telva Rojas es va donar a conèixer al públic català el 2009, quan l'espectacle dedicat a Bola de Nieve en motiu del centenari del naixement de la icona cubana la va consagrar com una de les grans dames de la cançó cubana. D’aleshores ençà la seva progressió ha estat imparable. Ha cantat a duet en escenaris, discs i televisió amb Moncho, el rei del bolero, que la defineix com l’autèntic relleu del gènere en veu femenina, i ha meravellat al costat dels xilens Quilapayún al Palau de la Música de Barcelona cantant Atahualpa Yupanqui i Víctor Jara. Convidada habitual en les descàrregues dels ‘grans’ de Cuba quan aquests passen per Barcelona.

Clip: Marieta

27a Fira de Teatre de Titelles de Lleida: Théâtre Magnétic. Les 3 petits cochons


DIVENDRES 29 d’abril de 2016 | 23.30h | Preu: 7€


Entrada anticipada al Centre de Titelles de Lleida.


Un espectacle curt i desossat, el conte vist de nou! Tres petits porquets una mica perduts construeixen les seves cases a prop del bosc. Però al bosc hi viu un llop maligne!

La història popular explicada novament per mitjà del teatre d'objectes gràcies a la imaginació d'un narrador exaltat. Esgarrapa amb humor el vernís de sentiments bons que esmalta la versió edulcorada coneguda per tots nosaltres.

CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA

CORAL SANT MIQUEL


DISSABTE 30 d’abril de 2016 | 17.00h | Preu: 5€La Coral Sant Miquel canta Llach en un concert a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE

27a Fira de Teatre de Titelles de Lleida: El Retrete de Dorian Grey: IN MEMORIAM


DISSABTE 30 d’abril de 2016 | 23.30h | Preu: 7€


Entrada anticipada al Centre de Titelles de Lleida.


6 de març de 1870 en una ciutat qualsevol d’Europa, un tren ha descarrilat emportant-se per davant la vida de Percival Robinson Junior. D’ell sols en queden uns quants records, una caixa amb fotos. Travessant un inframón absent de tota lògica, habitat por fotografies disposades a sucumbir al seu destí, Percival es descobrirà en la més immensa soledat, participant d’un ball frenètic amb sí mateix per mantenir viva la seva memòria.

En acabar l'actuació el col•lectiu musical Ponent Roots amenitzarà la vetllada amb una sessió de música negra.

CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA

27a Fira de Teatre de Titelles de Lleida
CLOENDA I NIT DE PREMIS


DIUMENGE 1 de maig de 2016 | 22.30h | Gratuït


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimecres a diumenge a partir de les 19h.


El polifacètic artista Ferran Aixalà conduirà la cloenda i entrega de premis Drac d'Or de la 27a Fira de Titelles de Lleida, durant la nit, es farà també un acte de reconeixement a Carles Canyellas per la seva trajectòria artística on aquest 2016 compleix 40 anys dins el circuit professional de les arts escèniques i en la disciplina del teatre de titelles.

CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA

Arxiu


2016 01 02 03 04                
2015 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2014 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2013 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2012 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2011 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2010 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2009 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2008 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2007 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2006 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2005 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2004 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2003     03 04 05     08 09 10 11 12

Ubicació / Horari


Obert de dimecres a diumenge de 19.00h a 02.00h. 

Divendres i dissabtes obert fins a les 03.00h.


Cafè del Teatre Escorxador de Lleida

C/ Roca Labrador 2bis

25003 Lleida

Google Map més gran del Cafè del Teatre.

Google Street View del Cafè del Teatre.

Vista panoràmica de l'interior del Cafè del Teatre.