cafèdelteatre

Octubre13LOU CORNELLA / Macros d'un món almídic


EXPOSICIÓ | Del 19 de setembre al 13 d'octubre de 2013


UT SEPTEM MARIA SULCENT NAVES MEAE QUOAD ATLANTIDA REPERLENTJAM SESSION/ ALJOŠA MUTIC QUARTET & JOSEP MARIA FARRÀS


DIJOUS 3 d’octubre de 2013 | 22.00h | Gratuït


De nou, la banda base ALJOŠA MUTIC QUARTET convida a noms i figures del món del jazz a tocar amb ells a l’escenari i a tots els músics de la ciutat que s’hi vulguin afegir. El convidat d’aquesta setmana és el trompeta Josep Maria Farràs.

JOSEP MARIA FARRÀS. Format en el Club de Jazz d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, és un “producte” genuí de la tradició jazzística d’aquesta ciutat. Ha destacat sempre per una sonoritat potent i agressiva, i una versatilitat estilística, que li ha permès col·laborar amb bons resultats amb formacions de jazz tradicional –com la Jai Jazz Banda– i en grups més propers al Be Bop i les seves ramificacions posteriors. En aquest darrer territori és on el trompetista se sent més còmode, i en el qual les seves qualitats com a instrumentista i la seva imaginació com a improvisador han donat els millors resultats.

IMAC | MÚSICS. TALLER DE MÚSICS


L'ENCANT / ARRELS DE LA NOSTRA TERRA


DIVENDRES 4 d’octubre de 2013 | 22.30h | Preu: 8€


MON POCH Veu | IGNASI GONZALEZ Contrabaix | XAVIER MONGE Piano | PINYU MARTI Bateria

Es tracta d’un concert basat en la música catalana on podràn escoltar-se melodies d’origen popular (aquella música que esta arrelada en les nostres tradicions,en la nostra manera de sentir i expressar l’enyorança,l’amor,els sentiments mes profunds) fins a la música que ens arriba de mes aprop de la ma d’alguns dels cantants i compositors catalans mes populars d’aquests darrers 30 anys. Amb els arranjaments del mestre Xavier Monge i la base rítmica formada per Ignasi Gonzàlez i Pinyu Martí es dona forma a aquest espectacle on la veu de Montse Poch ens farà reviure les nostres tradicions.

IMAC | MÚSICS. TALLER DE MÚSICS


FRANTIC WEEKEND / TOKYO SEX DESTRUCTION + THE ALLNIGHTERS + DJ DIEGO RJ


DISSABTE 5 d’octubre de 2013 | 22.00h | Preu: 15€ - Anticipada: 12€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


Sagittarius” està destinat a ser un dels discos més importants a la carrera de TOKYIO SEX DESTRUCTION. 10 anys després del mític “Le Red Soul Communitté”, el seu primer disc, i gairebé 4 de “The Neighbourhood”, els de Vilanova han aconseguit per fi conjuminar l'energia desbocada dels seus primers passos i la maduresa aconseguida després d'anys de girar per tot el món: Estats Units, França, Canadà, Alemanya, Rússia…

Contagiats d'absoluta passió per la música negra, els vitorians THE ALLNIGHTERS es van llançar al circuit de sales el 1988. Després d'una dècada, amb diversos enregistraments incendiaris i nombroses actuacions, un bon planter de seguidors incondicionals i el respecte dels seus col·legues d'escenari, la banda va deixar els escenaris. Ara, quinze anys després, tornen amb una nova gira que els durà al Cafè del Teatre amb motiu del Frantic Weekend.

Organitza: FRANTIC WEEKEND

Facebook Frantic Weekend | Clip: TSD: Dope & Love | Clip: Allnighters: Midnight Boogie


NATHAN JAMES


DIUMENGE 6 d’octubre de 2013 | 20.30h | Preu: 13€ - Anticipada: 10€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


Nathan James és un respectat músic de blues procedent dels Estats Units amb una gran experiència malgrat la seva joventut. Va començar als 18 anys a agafar la seva guitarra davant del públic i porta ja 15 de carrera a les seves esquenes amb centenars de concerts i hores de dedicació a aquest gènere i a tota música americana d'arrel.

Aquest jove músic nord-americà ha creat una identitat musical pròpia adquirida de forma totalment autodidacta. Multiinstrumentista de talent i fabricador de les seves pròpies guitarres és un talent que impressiona al públic amb la seva energia en l'escenari.

Organitza: ACE OF SPADES PRODUCCIONS

www.nathandjames.com | Clip: Undecided Woman Blues


Presentació Literària / PARAULES A LES DONES / PEP MÒDOL


DIMARTS 8 d’octubre de 2013 | 20.00h | Gratuït


Presentació del darrer llibre de Pep Mòdol, Paraules a les dones, amb Anna Sáez, Rosa Siré i el propi autor.

"Hi trobareu poemes i dibuixos d'amor escrits o gargotejats des del 1976 fins al 2011. No hi són pas tots, en maquen una pila, i us ben asseguro que la tria no ha estat fàcil per la diversitat i la barreja d'amors que s'hi expressen amb les dones com a úniques protagonistes. Dones amb les que he aprés a somiar, a sentir i a estimar, a pensar... Com jo mateix dic en la introducció: "Que em perdonin, si poden i volen, les dones que hi apareixen i no hi voldrien ser i les que hi voldrien ser però no apareixen. No hi ha pas cap mala intenció en la selecció, malgrat aquestes (les males intencions), com deia Grouxo, sovint són les bones". Pep Mòdol


Presentació Literària / EL MUR DE PLANCK / JOSEP ANTON SOLDEVILA


DIJOUS 10 d’octubre de 2013 | 20.00h | Gratuït


Presentació del darrer poemari d'en Josep Anton Soldevila "El mur de Planck", guanyador del darrer Premi Vicent Andrés Estellés.

De manera simplificada, es defineix el mur de Planck com un punt en el temps, extremadament proper a l’origen de l’Univers, a partir del qual deixen de ser explicables per la ciència els fenòmens físics que s’hi produeixen. Prenent en préstec aquest concepte de la Física, el poeta, de manera similar a com els científics es remunten enrere en el temps - i troben explicacions a quasi tot el que succeeix en l’Univers, fins a topar-se amb aquest mur - fa un viatge a l’interior de si mateix, cada cop més profund fins que, com aquells, arriba al lloc on no és capaç d’entendre el perquè de les seves pulsions.


AMADEU CASAS & JOAN PAU COMELLAS


DIVENDRES 11 d’octubre de 2013 | 22.30h | Preu: 8€ / Reduïda: 6€


Entrada Reduïda: Venda anticipada, Tr3sC, Carnet Jove, UdL (Descomptes no acumulables)
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


Dos veterans experts en la matèria del blues com són el guitarrista Amadeu Casas i l’harmonicista Joan-Pau Cumellas, oferiràn un repertori de clàssics del Blues combinat amb una selecció de temes propis.

AMADEU CASAS, guitarra | JOAN PAU COMELLAS, harmònica.

www.amadeucasas.cat | www.joanpaucumellas.com


SOLIDÀRIUM 2013 / Exposició: LES VEUS DE L'AIGUA / PEPE NAVARRO


EXPOSICIÓ | Del 15 al 30 d'octubre de 2013


Exposició de fotografies de Pepe Navarro sobre la vida a Burkina Faso, en el marc del Solidàrium 2013. "Les veus de l´aigua" és el resultat de la trobada entre el fotògraf Pepe Navarro i l´ONG Aigua per al Sahel. Les imatges ens apropen a una realitat ben diferent de la nostra. L´ull de Pepe Navarro sap captar la dignitat d´un estil de vida molt poc tocat pels tràfecs de la modernitat. Paisatges sobris d´una puresa intemporal, la bellesa de l´arquitectura sudanesa i l´aigua entesa com font de vida i creadora de cultura.TENIM NASSOS | PallaSoS Lleida


DIMECRES 16 d’octubre de 2013 | 21.30h | Gratuït


Pallassos Lleida continua el seu lliurament mensual de provocació.Tertúlia literario-musical: LES CANÇONS DE PANDERO O TAMBOR


DIJOUS 17 d’octubre de 2013 | 19.30h | Gratuït


A càrrec de Dolors Sistac i les veus d'Heura Gaya i Esther Garcia.

Organitza: AECCINTERFADO / II Festival de Fado de Catalunya
ANNA PINHAL / FADO TRADICIONAL I FADO FLAMENC


DIVENDRES 18 d'octubre de 2013 | 22.30h | Preu: 12€ - Anticipada: 10€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


Projecció audiovisual: Arlene Rabinowitz presenta "Bata de cola-Fado Lágrima".
Concert: 1a part. FADO TRADICIONAL: Ana Pinhal (veu), Filipe de Sousa (guitarra portuguesa), Nuno Estevens (viola de fado)
Concert: 2a part. FADO VIOLADO: Ana Pinhal (veu), Francisco Almeida (guitarra espanyola)

Paral·lelament s'oferirà una petita mostra de productes portuguesos a càrrec de O lusitano. O lusitano és una empresa dedicada exclusivament a la divulgació i promoció del millor de Portugal a nivell gastronòmic: pastisseria, vins i productes delicatessen gourmet 100% portuguesos.

Organitza: ORFEÓ LLEIDATÀ

Festival InterFado | Clip: Fado Violado: Barco negro


INTERFADO / II Festival de Fado de Catalunya
KARINA BEORLEGUI / CAPRICHOSA


DISSABTE 19 d'octubre de 2013 | 22.30h | Preu: 12€ - Anticipada: 10€*


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


El Fado Tango és una nova sonoritat sorgida del “encontro” de dues cultures: la portuguesa i l’argentina, de les quals la cantant i actriu argentina Karina Beorlegui ha sabut rescatar tot allò que tenen en comú.

Projecció audiovisual: Mª José de Córdoba presenta: “Caprichosa”.
Concert: Karina Beorlegui, veu / Marcelo Raigal, piano / Fado i Tango
Paral·lelament s'oferirà una petita mostra de productes portuguesos a càrrec de O lusitano. O lusitano és una empresa dedicada exclusivament a la divulgació i promoció del millor de Portugal a nivell gastronòmic: pastisseria, vins i productes delicatessen gourmet 100% portuguesos.

Organitza: ORFEÓ LLEIDATÀ

Festival InterFado | Clip: Karina Beorlegui: Caprichosa


JOAN ISAAC / PIANO, PIANO


DIUMENGE 20 d'octubre de 2013 | 20.30h | Preu: 10€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


Joan Isaac presenta el seu quinzè disc, piano, piano. Un àlbum doble en què les cançons es presentaran en un format intimista, acompanyat al piano per Enric Colomer.

Joan Isaac és el nom artístic de Joan Vilaplana i Comín. Compositor i intèrpret en llengua catalana, poeta i músic, Isaac és una de les grans veus de la cançó. Defensor de la cançó d'autor, exerceix l'ofici de cantautor, imprimint-li a les seves composicions una extraordinaria bellesa i sensibilitat. En elles es parla de l'amor, del desamor, de la vida, reflectint i denunciant, alhora, la incomunicació i la solitud de les persones en una societat cada vegada més deshumanitzada.

www.joanisaac.cat | Clip: Confessió


NÚRIA GRAHAM / FIRST TRACKS


DIVENDRES 25 d'octubre de 2013 | 22.30h | Preu: 8€ - Reduïda: 6€


Entrada reduïda: anticipada, socis Tr3sc, Carnet Jove i UdL. Descomptes no acumulables
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


Un concert d’aquesta jove vigatana, d’arrels irlandeses i basques, és quelcom digne de ser viscut. La seva posada en escena és fins i tot capaç de millorar l’excel·lència que preveies després d’escoltar els dos temes precitats: una veu singular, natural, poderosa, sempre centrada en allò essencial i, potser el més important, gens impostada. Associada a una inusual capacitat de generar entorns sonors nous, permanentment dinàmics, amb la guitarra.

L’efecte de tot plegat en el públic impressiona: tothom bada, ningú gosa obrir la boca... ni quan afina la guitarra. Núria Graham és, sense dubte, una de les promeses més fermes de la música jove actual. Poques vegades al nostre país un talent natural s’ha desfermat de manera tan evident i inqüestionable. La seva maqueta, First Tracks, confirma la solidesa de Núria Graham com a compositora i intèrpret i constitueix, amb tota seguretat, el primer graó d’una llarga trajectòria. De la que tots ens gaudirem.

www.nuriagraham.com | Clip: Will


LOS NIMAI / RUMBAKOMFUSIÓN


DISSABTE 26 d'octubre de 2013 | 22.30h | Preu: 5€*


*Entrada amb CD de regal
Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


Rumbakomfusión és la proposta d'aquesta banda lleidatana que fusiona la rumba a ritme de ventilador amb flamenc, reggae o pop, sempre amb l'objectiu que els seus directes siguin una autèntica festa.

Amb la Rumbakonfusión a la punta dels dits i els instruments carregats, Los Nimai lluiten incessantment contra l'avorriment i el sopor. Després d'un periple de 7 anys sense deixar a ningú indiferent, el quintet mostra la seva nova visió sobre el món en dues hores de show on donaran regna solta a una infinitat de temes nous sense deixar de banda els hits clàssics de la banda.

www.losnimai.com


ULI JON ROTH + STINGERS


DIMARTS 29 d'octubre | 22.00h | Preu: 27€ - Anticipada: 24€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


Guitarrista i compositor de la banda número u del rock alemany, Scorpions, des del 1973 al 1978. Després va fundar de la seva pròpia banda, Electric Sun. ULI JON ROTH (22.00h) és un dels màxims representants del metal neo-clàssic. Obrirà la vetllada la banda de tribut a Scorpions, STINGERS (20.30h).

Artísticament ha estat una inspiració per a molts dels seus companys artistes així com per a l'audiència, i ho continua sent. Ell ha estat esmentat per nombrosos guitarristes d'arreu del món com una de les seves principals influències.

www.ulijonroth.com | Clip: All Along The Watchtower


CAFÈCURT | Projecció de Curtmetratges


DIMECRES 30 d’octubre de 2013 | 21.30h | Gratuït


Una nova sessió de curtmetratges al Cafè del Teatre, com el darrer dimecres de cada mes, a les 21.30h. Podeu consultar la programació a la web de Cafè Curt

www.cafedelteatre.com/cafecurt


Live Sessions Day / LOUISE BURNS + LASERS + CUT YOUR HAIR +B-SIDE DJ'S


DIJOUS 31 d'octubre de 2013 | 20.00h | Preu: 10€


Entrada anticipada al Cafè del Teatre, de dimarts a diumenge de 19 a 02h


La cantautora canadenca LOUISE BURNS ens retrotrau a una elegant essència pop vuitantera que enlluerna només escoltar-la per primera vegada.

Els barcelonins LASERS renuncien als loops de tall espacial per facturar un segon àlbum que convida al ball amb una proposta contagiosa, i es mou amb simplicitat, frescura i calidesa entre el house més humà i el còsmic disc. Entre les seves influències destaquen artistes com Lindstrøm, Metronomy, Junior Boys, Todd Terje, Blaze, Joakim i Anna Domino.

Sergio, Aleix i Ed formen CUT YOUR HAIR, cançons pop sobre la pèrdua de la joventut, la maduresa imminent i la nostàlgia precoç. La titular, l'eufòrica ‘Mad Love’, reflecteix perfectament l'evolució del seu so, que ha passat de la frescor surf de l'anterior single als tints rave i la tendència dance del seu darrer treball.

Organitza: CAP-CAP / LIVE SESSIONS DAY

Abonaments LSD'13 | Louise Burns - What Do You Wanna Do | Lasers: Tech-Noir | Cut Your Hair : Utah In Pictures

Arxiu


2013 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2012 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2011 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2010 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2009 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2008 01 02 03 04 05 06 07   09 10 11 12
2007 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2006 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2005 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
2004 01 02 03 04 05 06     09 10 11 12
2003     03 04 05     08 09 10 11 12

Ubicació / Horari


Obert de dimarts a diumenge de 19.00h a 02.00h. 

Divendres i dissabtes obert fins a les 03.00h.


Cafè del Teatre Escorxador de Lleida

C/ Roca Labrador 2bis

25003 Lleida

Google Map més gran del Cafè del Teatre.

Google Street View del Cafè del Teatre.

Vista panoràmica de l'interior del Cafè del Teatre.